Βιογραφικό


Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Πανόπουλος Παναγιώτης

Βιογραφικό


Ξεκίνησα πριν παρά πολλά χρονιά απὁ το 1991 να σπουδάζω την τέχνη της Διατροφής και της Διαιτολογίας, και από τότε είμαι συνεχώς σε μια εγρήγορση και μια συνεχής προσπάθεια να εξελίσσομαι, να αποκτάω γνώσεις και εμπειρίες. Είναι Τέχνη να μπορείς να επικοινωνήσεις με τους άλλους , να τους μεταφέρεις και να τους μεταδίδεις τις γνώσεις της Επιστήμης της Διατροφής, να αγγίζεις το συναίσθημα τους και μαζί να προσπαθείτε για το καλύτερο δυνατόν. Τελείωσα την εξειδίκευσή μου στην Κλινική Διατροφή στο ΑΧΕΠΑ Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης το 1996, απέκτησα πολύτιμες γνώσεις , με μεγαλύτερη έμφαση στα Διαβητολογικά και στα Καρδιολογικά περιστατικά .

Από το 1998 μέχρι το 2004 διατέλεσα προϊστάμενος Διαιτολόγος Κέντρου Αδυνατίσματος και Αισθητικής LΙΡΟGΕΝ, παρακολουθώντας χιλιάδες περιστατικά, απέκτησα ιδιαίτερη εμπειρία στο αδυνάτισμα και σε μεθόδους Διατἡρησης και Συντήρησης Βάρους. Απὁ το 2000 μέχρι το 2005 διατέλεσα προϊστάμενος Διαιτολόγος σε γυμναστήριο(Universal Ladies) , στο οποίο μυήθηκα στην αθλητική και αγωνιστική Διατροφή. Το 2000 ασχολήθηκα με την εκπαίδευση , σαν εκπαιδευτής σε δημόσιο ΙΕΚ. Από το 2005 μέχρι Σήμερα διατηρώ Διαιτολογικό γραφείο στη Ηλιούπολη, στην Πλατεία Κανάρια 2. Είμαι μέλος της ελληνικής εταιρίας κλινικής διατροφής και Μεταβολισμού. Ταμίας του περιφερειακού συμβουλίου της Ένωσης Διαιτολόγων . Διαιτολόγος της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Διαιτολόγος του κοινωνικοὐ Ιατρείου του Δήμου Ηλιοὐπολης

Το να τρως είναι αναγκαιότητα. Το να τρως έξυπνα είναι τέχνη.

La Rochefoucauld.

Ανοιχτά Σεμινάρια Ψυχολογίας της Διατροφής

Πώς θα σας φαινόταν εάν θα μπορούσατε να αλλάξετε το σώμα σας και τη ζωή σας μέσα σε μερικές εβδομάδες;


Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για πρακτικές και αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης για τις πιο συνήθεις προκλήσεις σχετικά με τη διατροφή και την υγεία, τις οποίες αντιμετωπίζουμε στην εποχή μας.
E-mail: panospangr@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 21 0995 4645

Συνεργάτες

Κωνσταντίνος Κουραβάνας

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας


Ειδικευόμενος στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία Διατροφικές Διαταραχές Βουλιμία Ανορεξία Υπερφαγία

Κωνσταντίνα Αναγνωστοπούλου

Ειδική Παθολόγος Διαβητολόγος


Ειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη Ρύθμιση Διαβήτη

Φωτογραφίες

Βίντεο

Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου. Ιπποκράτης