διαιτολογοι ηλιουπολη

καρπός σοκολάτας

Έφτασε κάποια στιγμή η ώρα της δίαιτας, προσπαθείς να αποφασίσεις τι θα κάνεις, να ακολουθήσεις κάποιο πρόγραμμα αδυνατίσματος, να δυσκολέψεις τη ζωή σου ή να αφεθείς στα ήδη υπάρχοντα κιλά και τη σιγουριά που σου δίνει η αποφυγή για αλλαγή στη ζωή σου.

Όλοι σε πιέζουν να κάνεις δίαιτα, πολλές φορές την κάνεις χωρίς τη θέλησή σου, αισθάνεσαι ότι μπαίνεις σε μια δοκιμασία, ότι κρίνεσαι. Καταπίεση ή απλά βάρος στη συνείδησή σου.

Η δίαιτα είναι μια αλλαγή στη ζωή σου, ένας στόχος, μια διαφορετική προσέγγιση στην υπάρχουσα κατάσταση, μια διαδικασία που θα σου αλλάξει την ψυχολογία, την εικόνα του σώματός σου, τη διάθεσή σου, μια ανανέωση εσωτερική και εξωτερική, μια διεργασία εσωτερικής ολοκλήρωσης, αισθάνεσαι δύναμη και έτοιμος να απαιτήσεις και να αναθέσεις στον εαυτό σου καινούριες πρωτοβουλίες, καινούρια δεδομένα.

Αρχίζεις με την έννοια ότι η δίαιτα είναι δική σου υπόθεση καθαρά, ο χρόνος δεν έχει σημασία, είναι μια καινούρια κατάσταση, όσο διάστημα και αν χρειαστεί, ένα είναι σίγουρο, ότι θα έχεις κερδίσει μια μάχη απέναντι στον εαυτό σου, τις προκαταλήψεις σου, τις φοβίες σου.

Προσπάθησε με μικρά βηματάκια, δεν τρέχουμε, δεν κάνουμε αγώνα, δεν αλλάζουμε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Άρχισε χαλαρά χωρίς πίεση και υπερβολές και σταδιακά έκφρασε τη μοναδικότητα στη δίαιτά σου.

Κατάθεση 15 χρόνων εμπειρίας από τον διαιτολόγο Πανόπουλο Παναγιώτη.

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
· Κλινική Διατροφή
· Παιδική Εφηβική Διατροφη
· Αθλητική Διατροφή
· Αδυνάτισμα
· Ψυχολογική Υποστήριξη
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΡΙΑ 2, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
τηλ.: 2109954645, κιν.: 6944500055

e-mail: panospangr@yahoo.gr